Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Evenementen tenten

Bent u opzoek naar een geschikte tent voor opslag, beurs of feest dan bent u bij Koppen Tentenverhuur aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor ieder evenement. Wij beschikken over een assortiment van maar liefst 200 tenten, denk hierbij aan partytenten, opslagtenten, carré tenten, pagodetenten en nog veel meer. Niets is voor ons te groot of teveel, wij houden van uitdagingen en dat zullen we bewijzen ook.
De tenten die wij verhuren voldoen aan vele hoge verwachtingen en profi kwaliteitsnormen. De tenten (feesttenten en partytenten) zijn weerbestendig en kunnen hierdoor tegen een stootje.
Naast het ruime aanbod aan tenten verhuren wij ook tentvloeren. De vloeren die wij u met trots aanbieden zijn cassettevloeren en houten tentvloeren. Koppen Tentenbedrijf houdt van korte communicatielijnen en daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt. Geen gedoe met lange communicatielijnen en doorverwijzingen.
Daarnaast denken wij graag met u mee en adviseren wij u in het plaatsen van tenten, inclusief het huren van een passende tent voor een geslaagd feest of evenement. Alle tenten en vloeren worden gelegd door een team aan gespecialiseerde en ervaren tentenbouwers. Zij monteren en demonteren de tenten zodat u er geen omkijken na heeft.
Ons bereik is breed en bevat heel Nederland, inclusief een deel van België en Duitsland. Heeft u vragen omtrent ons bereik dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Uw feest is pas compleet met de profi tenten van Koppen Tentenverhuurbedrijf.