Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Feesttent – Partytent

Voor een succesvol feest of party is het essentieel dat u beschikt over een professionele partytent of feesttent. Denk hierbij aan communie feesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea en andere partijtjes. Wij hebben maar liefst een assortiment, bestaande uit tweehonderd tenten. Dit houdt grofweg in dat geen enkel feest of party te veel is voor ons. Bent u particulier in de omgeving van Zuid- Nederland dan bedienen wij ook uw feesten en partijen. Wij zetten de feesttenten en partytenten bij u op en demonteren ze na afloop zodat u hier geen omkijken na heeft.
De feesttenten en partytenten zijn te huur in verschillende maten en afmetingen. Tevens verhuren wij cassettenvloeren en houten tentvloeren voor in de feesttent. Door middel van de vloeren staat u stabiel en heeft u geen tot weinig last van stof, zand en een natte ondergrond. Ook het plaasten van eventueel een bar of catering gaat eenvoudiger waarbij alles precies op waterpas afgesteld kan worden.
Met een professionele feesttent of partytent heeft u een geslaagd en overdekt feestje. U staat uit de wind en bent tevens beschut tegen onverwachte weersomstandigheden.
U feest is pas geslaagd wanneer u met Koppen Tentenverhuurbedrijf in zee gaat!
Voor de mogelijkheden vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.