Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Gekleurde daken

Een evenement hoort natuurlijk een vrolijke aangelegenheid te zijn die dient ter vermaakt. Daarom gaat er bij de planning van een evenement vaak veel aandacht naar het aankleden van het terrein en het creëren van sfeer. Wanneer u er voor kiest om tenten te huren zodat u de bezoekers van uw evenement of de apparatuur onderdak kunt bieden, dienen deze natuurlijk ook bij te dragen aan de decoratie van het terrein. Bij Toptent.nl bieden wij daarom stuk voor stuk tenten aan die er elegant uitzien en die van de beste kwaliteit zijn gemaakt.

Tenten met gekleurd dak huren

Wanneer u de aankleding van het evenemententerrein net wat extra's wilt geven bieden wij u hier bij Toptent.nl alle mogelijkheden voor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor tenten met gekleurde daken. Zo bieden wij bijvoorbeeld oranje daken aan die perfect passen bij Koninginnendag of een ander evenement dat in het teken staat van een Nationaal feest. Ook bij andere feesten kunnen de oranje daken uiteraard gebruikt worden om net wat extra uitstraling te bieden. Ook kunt u kiezen voor paarse daken die een fleurige uitstraling bieden en de vrolijke sfeer creëren waar u naar op zoek was voor uw evenement. Bekijk nu de foto's van onze tenten met gekleurde daken!

Heeft u interesse in mooie en degelijke pagodetenten met gekleurde daken? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden, de verschillende kleuren en natuurlijk de zeer scherpe prijzen.