Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Opslag tenten

Multifunctionele opslagtenten staan voor een makkelijke montage en bieden veelzijdigheid aan. De naamstelling opslagtenten is alom bekend maar doet de tent op zich te kort. Opslagtenten kunnen inderdaad gebruikt worden om goederen tijdelijk op te slaan zoals machines en gereedschappen maar ook zijn deze opslagtenten te gebruiken als tijdelijke werkplaats of productietent. Ook kan deze tent ingezet worden als feesttent of tijdens een evenement bijvoorbeeld voor het plaatsen van kluisjs(lockerboxen). Tenten voor oplag zijn in diverse maten verkrijgbaar.

 

Er zijn nog legio andere doeleinden denkbaar voor deze tenten. Veel particulieren plaatsen deze tent bijvoorbeeld op eigen terrein voor opslag van bijvoorbeeld caravan, auto of voor tijdelijke opslag van producten tijdens een verbouwing . Zo zijn spullen onzichtbaar en afgesloten voor regen en pottenkijkers.


Te huur : Opslag tenten in diverse maten te huur in kleur wit.
Te koop: zowel nieuwe als gebruikt opslagtenten.


Als tentenverhuurder helpen wij u uiteraard graag met het opbouwen en monteren van de opslagtent. Neemt u svp contact met ons op voor meer informatie.