Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Tentvloeren

Een goed georganiseerd evenement kan niet zonder goed fundament, zo is het ook bij tentenbouw. Om toch een fijne egale en schonere ondergrond te verkrijgen zetten wij tentvloeren in. Een tentvloer wordt gebruikt om de ondervloer te bedekken waardoor een fijn en veilige ondergrond voor de tenten ontstaat. Zeker als er bijvoorbeeld een bar of cateringopzet in de tent komt is dit een absolute aanrader. Zo blijven de voorwerpen die u in de tent wilt neerzetten mooi schoon.

Tentvloer als ballast

Onze tentvloeren zijn niet alleen handig, maar tevens ook noodzakelijk bij buiten evenementen. Ze vormen namelijk de ballast die er voor zorgt dat de tenten niet wegwaaien bij wind(stoten). Het grote voordeel is dat we geen gebruik hoeven maken van lelijke en logge betonblokken die ook nog eens plaats in beslag nemen, of tentpinnen die op stenen ondergronden sowieso al niet mogelijk zijn. Een tentvloer heeft hetzelfde effect, maar biedt daarnaast ook nog eens veel voordelen voor de bezoeker.

Vakkundig op- en afgebouwd

Net zoals onze tenten worden ook de vloeren op locatie geleverd, vakkundig opgebouwd, na afloop weer afgebroken en netjes opgehaald. U heeft er dus geen omkijken naar. Heeft u interesse in tenten inclusief tentvloeren, of heeft u interesse in losse tentvloeren? Neemt u dan contact op met TopTent!